Oyun, Spor

NBA Live 13

24.02.2012

Buyrun bakalım EA Sports, NBA Live 13'ün çıkacağını açıklamış!

Bilmeyenler için yazalım NBA Live serisi 2010 sonunda adını NBA Elite olarak değiştirmiş ve NBA Elite 11'i hazırlamışlardı. Oyunu baya bir pompaladıktan ve reklamını yaptıktan sonra "oyun istediğimiz kadar iyi olmadı" diyerek oyunu çıkarmaktan vazgeçmişlerdi.

Aslında bu konuya NBA 2K serisi NBA Live serisini ezdi geçti olarak bakabiliriz çünkü NBA 2K9 ile beraber seri PC'ye çıktığından beri oynuyorum ve hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biri oluyor serinin her yeni oyunu. NBA Elite 11 de NBA 2K11'in yanında oyundan bile sayılmayacağı için bayrağı indirdi zaten.

NBA Live serisinin de hakkını vermek lazım tabi. NBA Live 96, 97, 99, 2000, 2004, 2005 oyunlarını deli gibi oynadım zamanında. Basketbol oyunu konusunda PC'de tek NBA Live vardı zaten ve konsolda da daha iyisi yoktu uzun bir süre. Fakat gelişimi 2005'den sonra pek olmadı oyunun. PC'i zaten geç aynı oyunu biraz makyajlayıp sürüyorlardı piyasaya ama konsolda da grafikler dışında pek birşey yapamadılar. Adamlar Örümcek Adam gibi duruyorlardı ve oyuna biraz alıştıktan sonra sayı manyağı yapıyordun karşı takımı. NBA 2K12'nin en sevdiğim özelliği halen her maçta yenilme ihtimalimin gayet yüksek olmasıdır :)

Sonuç olarak bekleyecez bakalım nasıl bir oyunla dönecek EA Sports. Düzgün bir oyun olmadığı sürece satmayacağının farkında olduklarından eminim o yüzden sağlam bir oyun bekliyorum açıkçası. Bir de geçen sene de çıkarmadılar yani 2 sene zamanları olmuş olacak oyun çıktığında. Bekleyip göreciik :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz