Genel, Kişisel

İyi Bayramlar Pampişler

07.11.2011

Aslında bayramın ilk günü kutlamak lazımdı ama işlerim vardı idare edin pampişlerim :) Herkese iyi bayramlar olsun bol bol kurban kesin işşallah.

Bayram hakkında yazacağım birşey olmadığı için (yalnız bizim buralarda hiç keçi, koyun falan görmedim nerede bu hayvanlar?) böyle ufağından haberler vereyim diyorum.

Mesela İngiltere'de kök hücreden yapay kan üretmeyi başarmışlar ve 2 sene içerisinde testlere başlayacaklarmış. Bu kök hücre ne çok işe yaradı be hacı. Bir film vardı vampirlik yayılıyordu ve herkes vampir olmuştu gelecekte. O filmde yapay kan ihtiyacı vardı falan ister istemez aklıma geldi :)

Bugün Google'da yapılan aramalar sonucunda siteme gelenlerden ikisi dikkatimi çekti. Biri "porno dergi türkçe"... Ulen bundan benim siteye nasıl ulaştı acaba adam? Google Images içinde aratmış aslında belkim bir resim falan vardır ;) Diğer arama da "ps2'de kafa ayarı nasıl yapılır?"... Böyle birşey var mı la hakkaten? Kafa ayarı mı kaldı olm? Adamlar kaset çalar bağlamayı mı başardılar acaba PS2'e de oyunları kafa ayarıyla oynuyorlar? :)) Her kimsen ayar oldum sana adamım!

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz