Eskiler, Kişisel, Müzik

Müzik benim hayatım :)

18.03.2008

Beni bilenlerin bilebileceği üzere amatör (?) olaraktan bilgisayarda müzikle yıllardır uğraşmaktayım. "Nedir benim bu tarihim" yazılarında da bu durum açıkça belirtilmiştir :)

Müzik işine ilk olaraktan Commodore 64 zamanında başladım ama o zamanlar kullandığım programlar oldukça kısıtlı programlardı tabi. Sonra Amiga 500 ile tanıştım ki Protracker o zamana kadar gördüğüm en güzel müzik programıydı. Bu arada bende Commodore 64 varken Krokiller'da Amiga'da Protracker zaten vardı. Kuzenim Deniz'le birlikte amiga ve commodore'da yapılmış hazır müziklerin üzerine söz yazar kasede şarkı kaydederdik :) Bunları da bir ara paylaşmak lazım buradan :)

Neyse işte böyle Amiga'da Protracker ile uzun süre uğraştıktan sonra PC'de Fasttracker ile tanıştım. Aslında bende Amiga'da Protracker varken Krokiller'da PC'de Fasttracker vardı (dejavu ulan! :))... yalnız Krokiller'a Fasttracker programı ben bulmuştum... bana da Aytek bulmuştu... karışıkmış olm bu durumlar :) İşte böyle böyle sonunda PC'de Fast Tracker kullanmaya başladım ve uzun süre de kullandım. Birsürü projem vardır bu programda ve son olarak PC'de Fruity Loops ile tanıştım ki harika ötesi bir programı gördüğüm zaman tanırım :) (Ulen bu arada Fruity Loops da benden önce Krokiller'da vardı ne ayak uleeean!:) Fruity'nin Tarzı Fast Tracker'dan farklı olduğu için alışmam biraz zaman aldı ama alıştıktan sonra en baba müzikleri bile 1 saatte falan çıkarıyorsunuz muhteşem program. Bu arada Fruity Loops artık hayatına FL Studio olarak devam ediyor ve 7.0 versionu mevcut elimde.

Buraya da bir iki muzik attıralım da hem insanoğlu bilgilensin hem de yeni mp3 pluginini deniyim BlogEngine'in :)

Hanzou :

Immortal :

Meliissea :

Violetic :

Cloud :

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz