Donanım, Müzik

Line 6 POD Studio UX1

07.09.2011

Eveet yeni ses kartım budur hacılar. Başar Ünsal kardeşimin tavsiyesi üzerine www.do-re.com.tr adresinden satın aldım. Aslında şimdiye kadar çoktaaan almış olmam gereken bir aletti bu çünkü 10 sene öncesinden kalma Creative Sound Blaster Live! Value kullanıyordum! Tamam ses kartları o kadar hızlı gelişen şeyler değil mesela bu aldığım kartın yanında Windows 7 Driver'ları gelmiyor ama Sound Blaster da hakkaten eskiydi bi abi :) Artık 24bit ve 96 KHz ses kalitesi ile çalışacağım ve FL Studio'da falan ses çıkışları da çok daha kaliteli olacak hadi bakalım hayırlı olsun işşallaahhh :)

Cihazın özellikleri şöyle : 

POD Studio UX1 kutu içeriğindeki POD Farm plug-in programı ile beraber dağıtılır. 1 Kanal Gitar girişi ile beraber, 1 kanal mikrofon girişine sahiptir.

POD Farm plug-in programı birçok profesyonel sound içerir. 80`Den fazla ayarlanabilir gitar amplisi, bass amplisi, preamp, kabin modellemesi içerir. PODlerin meşhur vintage`dan moderne tüm modellemeleri mevcuttur.

POD Studio UX1 , sert ve dayanıklı kasası ile, direkt 1/4 inc çivi jack gitar girişi, kulaklık / direkt çıkışı ve volum kontrol potansı ile kullanımı kolay bir kayıt arabirimidir.

Teknik Özellikler:

Düşük gürültülü gitar girişi (12dB) ToneDirect latency düşürücü özellikle monitörlere Mikrofon girişi ve Mikrofon Preampli Up to 24-bit/96 kHz POD

Farm plug-in (Mac® AU/RTAS®/VST® and Windows® RTAS®/VST®) 18 Gitar amp'si ve 24 kabin modellemesi, 5 bass amplisi ve 5 kabin modellemesi 29 stompbox ve efekt modellemesi 6 mikrofon preamp'li modellemesi Ableton® Live, Cubase®, Logic®, Garageband®, Pro Tools®, Cakewalk® ve diğer profesyonel kayıt programları uyumlu Kutu içeriğinde Ableton® Live Lite Line 6 Studio Edition 8-kanal kayıt programı ve RiffWorks T4 kayıt programı

USB 1.1 ve 2.0 uyumlu

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz