Oyun

Dreamcast Haberi!

13.06.2010

Ohannesburg! Akşam akşam öyle bir haber okudum ki sevindim böyle bir şaşırdım ağladım bir köşede o derece! :)) Haberi aynen aktarıyorum :

Sega, Mayıs ayında tüm San Francisco departmanını indirilebilir oyunların yapımına ayırmıştı. O zamandan beri çalışan departman, iki tane eski popüler Dreamcast oyununu hazır ettil bile.

Bu iki oyun da oyun severlerin hatırlayacağı Crazy Taxi ve Sonic Adventure. Oyunlar Playstation Network'te ve Xbox Live Arcade'den indirilebilecek. 

Sega'nın başkan yardımcısı, Dreamcast'in büyük bir hayran kitlesi olduğunu ve o zaman oynadıkları oyunları bugünün şartlarında da oynamak istediklerini söyledi. Yeni gelen oyunlar, surround ses ve yüksek çözünürlük grafik destekleyecekken, kendi içlerinde bir ödül sistemini de barındıracaklar.

Şu an için başka hangi oyunların hazırlanacağı söylenmedi ancak Dreamcast'in 650 oyunluk bir arşivi olduğunu hatırlatalım.

Aaabi Dreamcast zamanına göre yapılmış en iyi cihazlardan biridir heralde. Chankast isimli emulatoruyle az mı Capcom vs SNK 2 oynadık? Daha geçenlerde bu oyunu PS3'e çıkartırlar mı acaba (PS2'de de vardı) diye bakıyordum şimdi umudum iyice arttı coştu gitti :))) Süper ötesi bir haber oldu bu oyun dünyası için.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz