Oyun

Crowfall, Kickstarter Kampanyasının 3. Gününde Muradına Erdi

28.02.2015

ArtCraft Entertainment'in büyük ilgi gören MMO oyunu Crowfall, Kickstarter kampanyasının ilk gününde 500,000 dolar toplamayı başarmıştı. Oyuncuların yoğun ilgisine uğrayan Crowfall, Kickstarter kampanyasının üçüncü gününde hedeflediği 800,000 dolarlık miktara ulaştı.

Yapımcı ekip oyunun Kickstarter sayfası üzerinden "Oyunculardan gelen tepki karşısında şaşırdık ve onur duyduk. Crowfall'un vizyonunun oyuncu kitlesi oluşturmasına yardım edeceğini umuyorduk ancak bu kadar kısa bir sürede amacımıza ulaşacağımızı hiç beklememiştik." mesajını paylaştı.

Ayrıca klasik olarak bağış miktarı daha da artarsa oyuna eklenecek yenilikler tanıtıldı. Oyun, bir milyon dolar toplamayı başarırsa sadece özel efektler üzerine çalışacak bir ses sanatçısı ekibe dahil olacak ve oyuna yeni kadın Centaur eklenecek. 1.3 milyon dolar toplarsa, oyuna dağlar ve karavanlar gibi yeni oynanış mekanikleri eklenecek.

Adamlar çok detaylı ve güzel bir proje sayfası hazırlamışlar yalnız. Sırf bu proje sayfası için bile uğraşmış adamlar yani. Bir de bu "1 milyon dolar olursa şu eklenecek" muhabbetine laf edenler var. Olm adamlar ya ne yapacağıdı? Bu işi zevk olsun diye yapmıyorlar ki para kazanmak için yapıyorlar mal mısın? :)

Bu ilgi devam eder ve geliştirici ekip iyi iş çıkarmaya devam ederse (şimdiye kadar iyi iş çıkardılar) Crowfall, oyun tarihinde güzel bir yer edinebilir.

https://www.kickstarter.com/projects/crowfall/crowfall-throne-war-pc-mmo

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz