Mobil

eBuddy Mobile Messenger

20.05.2009

Hacı şimdiye kadar gördüğüm en iyi Mobile Messenger uygulamasını yapmış adamlar. Benim asker emeklisi Nokia E61i'e yukledim ve rahat ettim cilginlar gibi :)

MSN, ICQ, Gtalk olaylarının falan hepsine birden bağlanan birsürü uygulama var o yüzden hemen size diğerlerinin yapamadığı neyi yapıyor onu söyliyim. Facebook chat yapabiliyor yani facebook'da online olan arkadaşlarınızla görüşebiliyorsunuz çılgınlar gibi ve MSN konusunda en önemli özelliklerinden biri çevrimdışı gönderilmiş olan mesajları alabiliyor ve çevrimdışı kişilere mesaj gönderebiliyor. Bir tek dosya alıp verme konularına bakmadım onu da yapabiliyorsa yeme de yanında yat. Kişilerin profil fotoğraflarını da gösterebildiğini ekliyim hemen :)

Programın Türkçe versiyonu da var ben kullanmıyorum ama Türkçe dışında kullanamayanlar için süper bi özellik. Bu arada klavyenizde türkçe karakterleri yazabilmek için "Send message directly" gibi bi seçenek var onu iptal etmeniz lazım. Bu dediğim Nokia için geçerli tabi sizde sorunsuz olabilir türkçe karakter olayı.

Kısacası program süper mobile internet kullanıcısıysanız mutlaka yükleyin derim nassa bedava :) Ayrıca birsürü mobil cihaz için versiyonu mevcut Blackberry için bile var Olca sana sesleniyorum buradan! :D

http://www.ebuddy.com/

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz