Mobil, Yazılım

Samsung’dan WhatsApp’a Rakip Uygulama; Socializer Messenger

20.09.2015

Samsung, mobil platformlarda lider olan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a bir rakip çıkardı ve Android'deki Telegram uygulamasını baya bir geliştirerek, "Socializer Messenger" adındaki ücretsiz uygulamayı (app) kullanıma sundu.

Güvenlik özellikleriyle öne çıkan Telegram'ın şifreli mesaj gönderme yeteneklerine sahip versiyonu olarak tanımlanabilecek Socializer Messenger, diğer Telegram kullanıcılarıyla da sohbet etmenize olanak tanıyor.

samsung-socializer

Eskiden MSN'den alışık olduğumuz, sohbet sırasında GIF gönderme gibi önemli bir özelliğe sahip olan program, arkadaşlarınızla grup sohbetleri yapma ve hatta Tic Tac Toe ve Mayın Tarlası gibi oyunları karşılıklı oynama gibi çok güzel özelliklere de sahip. Uygulama yüklemeden çalıştırılabilecek olan bu tür ek uygulamalar, üçüncü parti geliştiriciler tarafından Socializer Messenger için sunulabilecek.

WhatsApp gibi çoktan tüm dünyanın kullandığı bir programa karşı ne kadar başarılı olur bilinmez ama çıkacak olan Samsung akıllı telefonlarda varsayılan programlar arasında yer alması kesin gibi görünen program bu sayede iyi bir kullanıcı kitlesine ulaşabilir.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz