Genel, İnternet, Oyun

Yazalım Ulea

27.03.2009

Kaç gündür boşladık walla blog'u kısa kısa yazılarla geçiştiriyorum ayıp oldu insanlığa :) Yazıyorum işte şimdi çılgıncasına :)

Dün "Brothers In Arms : Hell's Higway" oyununu aldım fena deelmiş. Unreal Motoru üzerine kurulu oyunumuzda film gibi konunun içinde takılıosunuz :) Satın aldım oyunu ama sildim makineden sıkıldım erkenden :)))

Facebook yeni tasarıma geçti millet çıldırdı. Birsürü yerde facebook facetube olmasın falan ayaklanmaları yaşandığı için facebook geri adım atmış tasarımda tekrar düzenlemeye gideceğini açıklamış :)

Flash'ın Android işletim sistemi için çıkacağı iddia ediliyor. BSQUARE isimli mobil yazılım firması, Adobe Flash'ı Android'e uyarlamakta olduğunu ilan etti. Hadi bakalım çıkarın da ortalık kızışsın biraz yaw 2009 Flash'ın yılı olacak dedik bi çıkaramadılar versiyonları.

Last.fm paralı hale geçiyor. Last.fm'den müzik dinleme devri kapanıyormuş hadi bakalım hayırlısı zaten dinlemiyordum :)))

Max Payne 3 oyunu için start verildi. Önümüzdeki kış Max Payne hayranları sevinecek işallah :) Ben oynamam sevmem bana olsun NBA :)

PlayStation Network'den PlayStation Portable oyunlarının da indirilebilir olacağının resmi bir ağızdan açıklaması, UMD'nin yolcu olduğu kanaatlerini perçinledi. Belliydi zaten bu işin buraya varacağı UMD de neymiş be kardeşim :)

Bunları da Oku, Sorucam

1 Yorum

  • Reply adre 29.03.2009 at 08:13

    oo tamam iso cso miso yalan artık oldumu şimdi oldumu ? piff ehmm umd yani… :)

  • Yorum Yaz