Oyun, Video

Marvel Puzzle Quest : Dark Reign

10.12.2013

Olm durup dururken nasıl bir oyuna bulaştım ben yaa saatlerce oynadım ve oynayasım var adamlar tam benlik oyun yapmışlar.

2 gün önce Steam'de yeni çıkmış oyunlara bakarken farkettim "enee Puzzle Quest hem de Marvel" dedim çünkü Puzzle Quest 1 ve 2'i bitirmiştim ve Marvel'ın da hastasıydım :) Hem de oyun Free to Play'di hem de 800 Mbyte bişeydi :) Bütün bunlar üst üste gelince oyunu kurmak ve oynamak farz oldu tabisi.

Oyundan bahsedersek temelde Marvel karakter kartlarınız (aslında çizgi roman kapağı) var ve bu kartlardan bir grup oluşturuyorsunuz (buna roster deniyor oyunda). Puzzle Quest oynamış olanlar bilirler oyun aynı renk kutuları bir araya getirip 3 veya daha fazla kombinasyonla karşıdakine zarar vermeye dayalı. Oluşturduğunuz gruplarla, başka gruplara karşı Puzzle Quest mantığında kapışıyorsunuz. Aşağıdaki video yazmakdan çok daha kolay anlatır olayı :)

Karakterlerin güçleri ve level'leri kazandığınız maçlarda aldığınız enerjilerle ve coin'lerle gelişiyor ve her karakterin değişik gelişim özellikleri var. Karakterin ne kadar sağlam olduğunu yıldız sayısından anlayabilirsiniz. 4 yıldız benim şimdiye kadar gördüğüm en çok yıldızdı ama daha ötesi de olabilir bilmiyorum :)

Eğer daha çabuk karakterinizi geliştirmek isterseniz kesenin ağzını açmanız gerekiyor ama PC için bunun başka yolları da var ;)

Oyun PC ve mobil platformlar için var. Ben emektar Galaxy S'ime yükleyeyim dedim ama yemedi desteklemiyor dedi adi :))

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz