Genel, Kişisel, Oyun, Programlama

Hell Yeah!

06.09.2008

PSP'e Football Manager 2009 geliyormuş hacı oyna oyna dur artık heryerde uzun soluklu oynayabilecek bir oyun olacak sonunda :) Ben aslında menejerlik oyunlarını çok sevmem lakin kaptırdım mı da oynadığım görülmüş şeydir :) Zamanında apartımandaki arkadaşlar ilen toplu olarak Bundesliga Manager oynamışlığımız vardır zorunuza gitmesin :) Oyun simulasyon kısmı 3D yapılmış... amaan banane bundan :)))) Kasım'da çıkıyor oyun hadi bakalım hayırlısı :) Acaba yeni BIOS çıktı mı PSP'e hiç güncelleme yapmadım ne zamandır :)

Bir dönemin kral filmi "Ghostbusters" i 2 GB'lık USB Stick olarak satışa sunmuşlar. Dünyanın ilk USB filmi olarak tarihe geçmiş adamlar ama bence tırt bir olay hiç bir orjinalliği yok :) USB'den porno satsınlar bir süre sonra silinebilecek bir ürün ne de olsa :))))

Çok çılgın bir proje olayına giriştim. Erkeklere yönelik bir oyunumuz var efenim giriyorsun barda tuvalete pisuvarın önünde bir monitör var içinde de araba yarışı oyunu. Pisuvarın içinde sağ ve sol kısımda basınç duyarlı algılayıcılar var üzerine işediğiniz zaman oyundaki araba sağa sola gidiyor :))) Yurtdışında uygulanmış olan bu olayı bize uyarlıyoruz. Bence gayet eğlenceli bir fikir ama bizde millet hırs yapar tükürür, gider bardakta su getirir falan bedava oyun diye :)))) Oyunu Flash'da kodluyorum bu arada merak edenlere.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz