Genel, Kişisel

Kırırım Bu İnterneti :)

14.08.2008

Hacı dün ne gelişme manyağı bir günmüş... :)

Öncelikle Stüdyo'ya gittik arkadaşlarla çılgın bir performans sergiledik :) Şöyle bikaç kere daha gitsek güzel birşeyler çıkacak gibi hadi bakalım hayırlısı :) Dün neredeyse patlatıyorduk bateriyi yalnız özellikle Ufuk arkadaşım sağolsun :)))) Deli gibi yoruldum walla canım çıktı diyebilirim :)

Hacı ondan sonra dün yeni cep telefonu aldım ya ben onunla bi internete bağlanayım dedim bilgisayar ilen. Bluetooth bağlantısı için bir aparat aldım usb'den bağlanan onunla telefonu bilgisayara ve bilgisayarı da telefon yardımıyla internete bağladım. 10 dakikalık zevk için birsürü konturum gitti :))) Aklıma gelmişken bi kontur alayım... :) Ayrıca bu bağlantı sayesinde birsürü müzik aktardım telefona artık Guile Stage çalıyor çağrı geldiği zaman :)))

Vee hacı anlık bir şekilde Antalya'ya gitmeye karar verdim :) Gelecek hafta Pazartesi ve Salı günleri de izin kopardım işyerinden yanacam, denize girecem ve coşacam anasını satiim :) Krokiller'da da oyuna doyarım PS3 ile :) Adrem de var misler gibi daha ne ister bu gönül :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz