Sinema

Indiana Jones ve Kristal Kurukafa Krallığı falan :)

28.05.2008

Selamlar ekmek arası salamlar :)

Dün akşam şirketten arkadaşlarla güzelim Cevahir'i terkederek Profilo'da sinemaya gittik. Indiana Jones hastası biri olarak yeni filmi izlemeyi çok istiyordum lakin ben nereden bileyim filmin böyle olduğunu :)...

Yani filmde 60 yaşındaki adamın yaptığı hareketlere mi şaşarsın, bir sürü olaydan sağ çıktığına mı şaşarsın belli değil :) Hani eski filmlerde de şanslı olduğu anlar oluyordu da bunda abarttıkça abartmışlar. Action sahneleri güzel baya aslında ama işte bu abartılar o sahnelerde de var ne yazık ki :) Harrison Ford'u yaşlı haliyle görmek de insanın içini burkuyor be kardeşim "nereden nereye bee" diyorsun duygulanıyorsun :) Bu arada Spielberg nasıl böyle bir film çekmiş onu da anlamadım.

Diyeceğim şudur ki bu filmi sinemada izlemenin bir anlamı yoktir DVD çıktığında alın evinizde seyredin sırf merakınızı gidermek için :)

Bu arada şu aralar az yerde gösterimde olan "Never Back Down (Asla Pes Etme)"  isimli film benim çok hoşuma gitti. Filme gittiğim kişinin de etkisi büyüktür ama güzel filmdi walla :) Karate Kid'in güncel versionu denebilir ama sahneler falan baya baya hoşuma gitti. Bir de PSP'de Def Jam Fight For NY oynamış biri olarak filmdeki Submission'ları gördükçe elime gamepad alasım geldi "vur ulan allahsıza!" diyerekten :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz