Genel, Kişisel

Hafta Sonrası

28.04.2008

Hareketli bir haftasonundan sonra tekrar beraberiz :)

Cumartesi gecesi hayatımda bir değişiklik yaptım ve TRT-INT'de yayınlanan "Ayna'dan Yansıyanlar" programına seyirci olarak katıldım :) Sanalcafe'nin heryerde olduğunun kanıtı olarak orada da sanalcafe'den arkadaşlarla karşılaştım beraber seyrettik programı güldük eelendik :) Ayrıca Antalya'dan annemler de gördüler beni sağlıklı bir şekilde içleri rahatladı iyi oldu :) Hep bar bar bar nereye kadar canım arada değişiklik iyi oluo. Ayrıca programı sevdim baya güzel şarkılar türküler söylendi. Her ne kadar Türkçe müzik çok dinlemesem de tarz olarak güzeldi program.

malmisin.com için malmısın.com türkçe domain'i satın alındı. Gelen rekor ziyaretçilerden sonra bunu yapmak gerekiyordu ve gereği yapıldı buradan duyurulur :)

Dün yani Pazar günü yine sanalcafe'nin organize ettiği Bownling turnuvası vardı ona gittik eğlendik. Ben sanırım kalabalıktan dolayı herzamanki performansımdan çok uzaktım :) İlk oyunda sonuncu oldum yani düşün artık gerisini :) İkinci oyunda biraz toparladım başabaş bir mücadele sonrası 2. oldum ama genel toplam ilk oyundan dolayı leşti zaten :) Bowling sonrası toplu bir halde şirkete geldik Galatasaray - Fenerbahçe derbisini seyrettik. Dünya derbisinden Galatasaray çok mal bir golle 1-0 galip ayrıldı :) Kendilerini kutluyor ve hak eden şampiyonluğu kazansın diyoruz :) Ben Beşiktaş'ı tutuyorum bu arada ama bu konuyu açmayalım bence :D

Programlama aleminden bir gelişme yok programlar mal gibi aynı sürümlerle yola devam ediyorlar :) Ben bu hafta Hyundai firmasının 2008 Avrupa Kupası için yapacağı sayfaya girişeceğim bitince gönderirim bi yorumlarsınız artık :)

Bu arada BlogEngine.Net'deki açığı bana haber veren arkadaş da sanalcafe.com üyesi çıktı hadi bakalım :) Mesaj atmış sanalcafe'den :D

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz