Oyun

NBA Live 15 Duyuruldu

06.06.2014

Olm yapmayın lan çıkarmayın artık şu NBA Live serisini olmuyor işte :) EA Sports'un başındaki isim olan Sean O’Brien tarafından yapılan duyuruya göre geçen seneki gibi Ignite Engine kullanan bir NBA Live 15 oyunu 7 Ekim'de PS4 ve Xbox One için çıkacak.

Walla geçen sene çıkan NBA Live 14, iki senedir NBA Live serisinden bir oyun çıkmaması ve yeni nesil konsolların gelmesiyle birlikte sırf yeni konsollarda az oyun olması ve bakalım nasıl olmuş diye insanların merak etmesi sonucu alınmıştı (NBA 2K14 yeni nesilde de bomba gibi bir oyun olarak çıktı bu arada) ama bu sene yemez be EA Sports. Birçok otorite NBA Live 14 için fena şeyler yazdı ve çok düşük puanlar verdi çünkü oyun gerçekten kötü bir oyundu ve NBA 2K gibi bir rakiple hangi oyun olsa başedemez durumda zaten. Eskiden konsollarda birkaç firmanın NBA oyunu olurdu ve hepsi de birbiri ile rekabet içinde olurdu ama 2K serisi artık öyle bir yere geldi ki adamlar kendileri bile çok az dokunuyor artık oyuna çünkü gelebileceği en yerde oyun.

3 sene önce olduğu gibi yine iptal edilebilir NBA Live 15 de ama bakalım görüciiz :)

Edit : Harika bir oyun söz veren EA Sports, NBA Live 14'te grafik ve oynanabilirlik olarak istenen kaliteyi sunamadığını da kabul ediyor. Şu ana kadar yapılan çalışmalarla çok daha akıcı ve eğlenceli bir oyun deneyimi sunulması konusunda önemli gelişmeler sağlanmış. Hadi lan oradan NBA Live 14 için de aynı şeyler söylenmişti :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz