Oyun

Günün Yorumu Skyrim Special Edition’a

23.10.2016

Günün yorumu, PS4, Xbox One ve PC platformları için yenilenmiş olarak çıkacak olan The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition oyununa gelmiş. Aslında bu oyun için 2 tane günün yorumu adayı var o yüzden ikisini de değerlendirelim :)

"bide bu bethasdayı övmüyolar mı sağda solda deli oluyorum arkadaş"

Hacı bu durumda sana yalnızca şu söylenebilir "ulan Bethesda sana ne yaptı?" :D Firma şimdiye kadar hiç boş oyun çıkarmadı ve çoğunlukla efsane oyunlara imza attı. The Elder Scrolls Oblivion'ı yıllarca oynayan kişileri biliyorum. Skrim'i ben haftalarca oynadım ve 3 kere hikayeye tekrar başlayarak bitirdim. Oyun tarihinin en iyi oyunları arasında ilk 5'e kesinlikle girecek bir oyun. E daha ne olsun? :D

"Ya arkadaş ne gerek var böyle şeylere, grafik 2 gram düzelince oyun yeni bir oyun mu oluyor da yıllardır bir ton saçma edition ile yeniden çıkarıyorlar !? Bıkmadımı bu millet sürekli aynı hikaye aynı masal dönüp durmaya anlamıyorum ben..."

Arkadaşım kendine bir sor "neden bütün oyunların remastered sürümleri yapılmıyor da sadece bazı oyunların yapılıyor?" diye. Skyrim'i 3 kere bitirmiş olmama rağmen bu remastered sürüm çıktığında tekrar alıp yeniden bitireceğime kesin gözüyle bakıyorum. Zaten insanlar senin gibi düşünse firmalar remastered sürüm oyun çıkarmazlar bu kadar basit :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz