Oyun

NBA 2K17 – Oynanış Videosu

14.09.2016

2K Sports'un kral basketbol oyunu NBA 2K17 için nihayet düzgün bir oynanış videosu yayınlandı.

Ben şu oyun firmalarını gerçekten anlamıyorum. Gamescom'a NBA 2K17 demosunu koyuyorsun ve oradan alınan dandik çekimlerdeki oynanış videolarını insanlar yayınlıyor, oyunun b.k gibi görüntüler eşliğinde izleniyor. Olm madem oyunun oynanış görüntülerinin internet ortamına düşebileceği bir platformda yayın yapıyorsun, o zaman koy internete kaliteli oynanış videoları da herkes görsün düzgünce.

2K Sports'un resmi canlı yayını ile nihayet görebildiğimiz NBA 2K17 oynanış videosunda, artık oyunun daha yumuşak ve daha yavaş animasyonlara sahip olduğunu görüyoruz. Zaten artık oturmuş ve çok iyi olan oynanış konusunda pek bir yenilik yapmamış, 2K Sports.

Grafikler de NBA 2K16'dan farklı değil. Yalnız 2K Sports'un açıklamasına göre NBA 2K17, NBA 2K15 ve 2K16'ya göre daha performanslı çalışacak.

Legend Edition ve Legend Edition Gold kapağında efsanevi Los Angeles Lakers oyuncusu Kobe Bryant’ın bulunacağı ve standart kapakta ise Indiana Pacers’ın süper yıldızı Paul George’un bulunacağı NBA 2K17, 20 Eylül 2016 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, ve PC platformları için çıkışını yapacak.

Ayrıca Bonus Content olarak NBA 2K17 Momentous Trailer yayınlandı

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz