Oyun

FIFA 17 İçin Demo Tarihi Açıklandı ve Yeni Videolar Geldi

25.08.2016

EA Sports'un bomba futbol oyunu serisi FIFA'nın yeni oyunu FIFA 17 için, oyunun demosunun ne zaman yayımlanacağı açıklandı ve oyunla ilgili çeşitli videolar paylaşıldı.

Yapılan açıklamaya göre FIFA 17'nin demosu 13 Eylül 2016 tarihinde yayımlanacak ve şu demoda şu takımlarla mücadele edebileceğiz;

Real Madrid
Manchester City
Manchester United
Chelsea
Olympique Lion
Paris Saint-Germain
Seattle Sounders
UANL Tigres
FC Bayern München
Gamba Osaka
Inter
Juventus

FIFA 17 için yayınlanan ilk videoda; oyunda bulunacak olan 81 adet gol sevincinin hepsini izliyoruz. Bunlardan başka gol sevinci eklenir mi bilinmez ama çok fazla olmasına da gerek yok zaten.

Yayınlanan ikinci videoda ise; FIFA 17 Ultimate Team modundaki kadro oluşturma (squad builder) kısmına yakından bakıyoruz.

Bu videolar ve demo tarihi dışında oyunun Xbox 360 ve Xbox One versiyonlarına özel olacağı açıklanan "FIFA 17 Ultimate Team Legends" içeriği duyuruldu. Oyunun Xbox versiyonlarında Ultimate Team modunda efsanevi oyuncular olan Marc Overmars, Paul Scholes, Jamie Carragher, Alessandro Del Piero, Ole Gunnar Solskjær, Carles Puyol, Juan Sebastián Verón, Emmanuel Petit, Rio Ferdinand ve Luis Hernández'i kadromuza katabileceğiz.

Seride bir ilk olarak Frostbite oyun motoru ile geliştirilen FIFA 17, 29 Eylül 2016 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, PC, Android ve iOS platformları için çıkışını yapacak.

FIFA 17 Gol Sevinci Videosu

FIFA 17 Ultimate Team Squad Builder Videosu

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz