Oyun

Rainbow Six Siege İçin BattlEye Hile Önleme Sistemi Geliyor!

28.07.2016

Son dönemin açık ara en başarılı Multiplayer FPS oyunu olan Tom Clancy's Rainbow Six Siege, her zamanki gibi PC oyuncularının klasik sorunu olan %^?%?^?% hileciler yüzünden (sizin de küfürlerinizi duyar gibiyim) tadı feci halde kaçmış bir oyun. Ben de hemen her gün oyunu oynarken şu anda silmiş durumdayım hile olaylarından dolayı. Özellikle oyunun ucuz versiyonu çıktıktan sonra hilecilerden geçilmez hale geldi oyun.

İşte bu durumu gören Ubisoft, FPS oyunlarından alışık olduğumuz (mesela Arma 3) BattlEye güvenlik sistemi ile anlaştı ve bu sistemi Rainbow Six Siege'e ekledi.

Şuan için beta aşamasında olan sistem, bazı oyuncular için aktif olmuş durumda. Beta aşamasının başarılı geçmesi sonrası sistemin tüm oyuncular için aktif olacağını belirten Ubisoft, Siege'i hilecilerden kurtarmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Şimdi insan diyor ki; bu işin bu hale geleceği belli zaten, ne diye oyun çıkarken bu sistemle çıkarmadınız da bu zamana kadar beklediniz? Yani bu kadar güzel oyun yapıyorsun ama oyununu koruyacak yazılımları kullanmıyorsun, bu saflık değil midir?

Yayınlanan şu videodan gördüğümüz kadarıyla BattlEye, PC'yi hiç zorlamadan görevini yapıyor.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz