Oyun

FIFA 17’nin Oynanış Videosu Sızdırıldı!

17.06.2016

DICE tarafından geliştirilen ve Battlefield 4, Star Wars Battlefront gibi oyunlarda hastası olduğumuz Frostbite motoru ile hazırlanan FIFA 17 için, E3 fuarında Xbox One ünitesinden kaydedilmiş bir oynanış videosu yayınlandı.

Yayınlanan videodan (her ne kadar kalitesi çok iyi olmasa da) oyunun grafiklerinin "waay beee! Frostbite çılgın olmuş ooolm!" dedirtmeyeceği ve FIFA 16'dan çok da farklı olmadığı ortada. Yine oyuncu animasyonları ve oynanış dinamikleri konusunda çok farklı bir oyunla karşılaşmayacağız gibi görünüyor ki bu bence olması gereken şeydi. Son olarak duran toplarda baya bir değişikliğe gidilmiş gibi görünüyor.

Bu arada bu video çok büyük ihtimalle oyunun demo sürümünden alınmış bir video olduğu ve EA Sports'un demolarda oyunun yeni özelliklerini insanın gözüne sokmak gibi bir huyu olduğu için oynanışın asıl oyunda daha dengeli olacağını belirtelim.

EA Sports tarafından geliştirilen FIFA 17, 29 Eylül 2016 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 ve PC platformları için çıkışını yapacak.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz