Oyun, Spor

Fenerbahçe eSpor Kulübü, Resmi Olarak Duyuruldu

20.05.2016

Türkiye'nin en köklü spor klüplerinden biri olan Fenerbahçe, futbol, basketbol, voleybol, kürek, boks, yüzme, yelken, atletizm ve masa tenisi branşlarının yanına 10. branş olarak eSpor'u da resmi olarak ekledi. Team Aurora takımıyla anlaşan Fenerbahçe, resmen bir eSpor takımına sahip olmuş oldu. 

Aynı zamanda Fenerbahçe Kongre üyeliği de yapan ve Team Aurora'nın kurucusu olan Doğan Dirim, konuyla ilgili olarak; "19 Mayıs 2016... İlkelerinden hiç sapmadığım ATATÜRK'ümüzün en özel gününde içerisinde büyüdüğüm FENERBAHÇE'min 10. Branşını kuruyor olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Çok büyük bir şeyi başardık. Geleceğin sporu olan eSpor'un Fenerbahçe adına kurucuları olarak yol arkadaşım Sn. Mehmet Alakuş'a, yönetim kurulu üyemiz Sn. Önder Fırat'a ve başkanımız Sn. Aziz Yıldırım'a çok teşekkür ederim." açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe e-Spor Kulübü, 11 Haziran tarihinde başlayacak olan League of Legends Yaz Mevsimi'ne, yüksek ihtimalle Team Aurora'nın boşaltacak olduğu pozisyondan katılacak.

Beşiktaş'tan sonra Fenerbahçe'nin de dahil olduğu eSpor camiasına, Galatasaray'ın da bir an önce girmesi dileklerimizle.

 

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz