Oyun

Rainbow Six Siege’in Yeni DLC’si Bugün Yayımlanıyor! (video)

11.05.2016

Son yıllarda oynadığımız en sağlam taktiksel FPS oyunu olan Tom Clancy's Rainbow Six Siege için gelen yeni eklenti paketi (DLC) "Operation Dust Line", bugün çıkışını yapıyor.

Oyuna, Blackbeard ve Valkyrie isminde iki adet yeni operatör (oynanabilir karakterin Siege ismi) ve ortadoğu temalı Border isminde yeni bir harita ekleyecek olan Operation Dust Line, oyuna tekrar sardığımız şu günlerde bizi gerçekten heyecanlandırmış durumda. Bunların yanında bir de oyuna kask ve silahların üzerine anahtarlık falan takmak gibi yeni kozmetik değişiklikler ekleniyor.

Oyuna eklenen Navy Seals karakterleri olan Valkyrie ve Blackbeard'e değinecek olursak; Valkyrie isimli operatör istediği bir noktaya yapışan bir kamera atabiliyor ve defansif tarafta yer alarak Spas-12 ya da SIG MPX silahlarını kullanıyor. Blackbeard ise Scar-H ya da MK-11 silahlarını kullanıyor ve tüfeği üzerine yerleştirilmiş bir kalkan yardımıyla cover noktalarından falan rahatça kafasını uzatıp ateş edebiliyor.

Bu arada oyuna 2-3 ay kadar ara verdikten sonra tekrar dönmüş biri olarak söylemek lazım ki oyunun bütün bağlantı sorunları falan giderilmiş durumda. 2 günde toplam 10-12 maç falan yaptık bir kere bile bağlantı ile ilgili sorun yaşayan olmadı aramızdan. Geç olmuş ama sağlam olmuş diyorum ve Ubisoft'a bir aferim achievement'ı çakıyorum.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz