Oyun

Steam ve Sega’dan Daha Fazla Ücretsiz Oyun!

19.02.2016

Geçtiğimiz Çarşamba günü, Steam'de Sevgililer Günü için düzenlenen Make War Not Love 3 (Sevişme Savaş 3) etkinliği dahilinde, içinde Golden Axe oyununun da bulunduğu birkaç oyunluk bir paketin bedava verildiğini yazmıştık.

Steam'in Sega ile beraber düzenlediği bu etkinliğe daha fazla bedava oyun eklendi ve daha da eklenecek gibi görünüyor. Yeni pakette Condemned: Criminal Origins, Binary Domain ve SEGA Genesis klasiği Streets of Rage II oyunlarına ücretsiz olarak sahip olabiliyorsunuz (zamanında hayallerimi süslüyordu bu Streets of Rage oyunları hey gidi).

http://www.makewarnotlove.com

Adresine girerek yaşınızı belirtiyorsunuz ve açılan sayfanın ortalarında "PREVIOUS CONTENT" başlığı altındaki oyunların görsellerinin üzerinde bulunan "REDEEEM PRIZE" linkine tıklıyorsunuz. Sistem sizden email adresinizi girmenizi istiyor ve bu email adresine bir onay email'i gönderiyor. Bu onay işlemini de yaptıktan sonra 24 saat içinde bu yukarıda bahsettiğimiz 3 oyun için Steam Key'leri email adresinize gönderiliyor.

1 Gün 6 Saat sonrasında yani yarın saat 19:00 sularında Renegade Ops, Gunstar Heroes ve Viking: Battle of Asgard oyunları da ücretsiz oyunlar içine eklenecek gibi duruyor. Yani takipte kalın bu siteyi :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz