Oyun

EA Sports UFC 2’nin, İkinci Kapak Yıldızı Belli Oldu!

15.12.2015

EA Sports, UFC serisinin yeni oyunu UFC 2'nin kapağında, kadın dövüşçü Ronda Rousey'in olacağını duyurmuş ve kapakta Rousey'e eşlik edecek ikinci dövüşçünün Jose Aldo ile Conor McGregor arasında yapılacak mücadelenin galibi olacağını belirtmişti.

İrlandalı dövüşçü Conor McGregor, hafta sonu Jose Aldo ile yaptığı müsabakada; rakibini sadece 13 saniyede yere sererek UFC 2'nin kapak yıldızı olmaya hak kazandı.

ufc-2-kapak

EA Sports, Ronda Rousey'in UFC 2 kapağını süsleyeceğini duyurduktan sonra Ronda çıktığı ilk maçta, 12 maçlık süren yenilmezlik ünvanını kafasına aldığı tekmeyle noktalamıştı ve her zamanki gibi kapak laneti konuları konuşulmaya başlanmıştı.

NBA 2K serisinin kapakları için konuşulan bu lanet olayı mesela EA Sports'un Madden (Amerikan Futbolu) serisinde de var. Madden oyunlarının kapağında yer alan oyuncular, kapak yıldızı olduktan sonraki sene ya sakatlandı ya da bir önceki seneye göre oldukça kötü bir performans sergiledi. Toplam 10 profesyonel amerikan futbolu oyuncusu, kapak olmadan önce 39 kez Pro Bowl 'da yer almışken, kapak yıldızı olduktan sonra bu on kişi sadece 4 kez Pro Bowl'da sahaya çıkabildi.

UFC 2; 2016 yılının ikinci çeyreğinde PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını yapacak.

13 Saniye Süren Aldo - McGregor Mücadelesi

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz