Oyun

Star Wars Battlefront’taki Baba Karakterlere 3 Yeni İsim Eklendi

21.10.2015

DICE'ın geliştirdiği Star Wars Battlefront'un betasının yankıları ve filmin yeni yayınlanan fragmanının heyecanı devam ederken, Electronic Arts (EA) tarafından oyun için yeni bir haber geldi. Oyunda bazı zamanlarda kontrol edebildiğimiz Darth Vader ve Luke Skywalker karakterlerine, oyunun tam sürümünde Leia, Han Solo ve Palpatine karakterleri de eklenmiş olacak.

star-wars-battlefront-leia

Leia Organa, bir destek karakteri olarak geliyor. Leia'nın yakınında doğan olan askerler, normal asker olarak değil Alderaan Honor Guards olarak doğacaklar. Leia'nın Trooper Bane adında bir saldırı özelliği bulunacak ve bu saldırı ile stormtrooperlar tek bir vuruşla ölecek. Bunlarla beraber Leia, Enhanced Squad Shield özelliğiyle çok güçlü bir kalkan oluşturabilecek ve Supply Drop özelliğiyle haritada belirlediği yerlere power-up gönderebilecek.

star-wars-battlefront-han-solo

Han Solo abimiz de oyunda 3 farklı özelliğe sahip olacak. Rapid Fire özelliği ile silahını çok hızlı ateşleyebilecek ve Lucky Shot özelliği ile araçlara büyük oranda zarar verebilecek. Shoulder Charge özelliği ile de düşman gruplarını kolayca indirebilecek.

star-wars-battlefront-palpatine

Şimdilik açıklanan son karakter de Dark Side of the Force'un babası Emperor Palpatine. Palpatine karakteri filmlerdeki gibi güçsüz ve yaşlı biri olarak görünürken gücüyle aklınızı alacak. Force Lightning özelliği ile etrafındaki tüm düşmanlar büyük zarar görecek ve Force Dash özelliği ile çok hızlı hareket edebilecek. Son olarak Palpatine, Imperial Resources özelliği ile takımındaki oyunculara sağlık ve power-up yardımı yapabiliyor.

Karakterlerin bu kadarla sınırlı kalıp kalmayacağına dair bir açıklama yapılmadı ama Boba Fett gibi karakterlerin de ilerleyen zamanlarda açıklanması çok muhtemel...

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz