İnternet

Google, Hangouts Hizmeti İçin Web Sitesi Hazırladı

18.08.2015

Google, sesli görüşme ve video konferans destekli anlık mesajlaşma hizmeti Hangouts için ayrı bir web sitesi oluşturdu. Yeni web sitesi sayesinde Hangouts'u kullanmak için Google+'ı veya Gmail'i açmanıza gerek kalmıyor.

https://hangouts.google.com/ adresinden ulaşılabilen yeni web sitesi, Google+ tarafında kullandığınız Hangout'un bütün işlevlerini geniş ekranda, gocuman düğmeler ile sizlere sunuyor. Ayrıca sayfada, Google'ın diğer hizmetlerine ulaşmanız için kısayollar da sunuluyor.

google-hangouts-web-site

Hangouts uygulaması, son dönemde bir kendini geliştirme sürecinde. Android'deki Hangouts geçen hafta, iOS'taki Hangouts ise geçtiğimiz ay güncellenmişti.

Uygulama sürümüne benzer bir tasarım ile karşımıza çıkan Hangouts, Web’te de çizgisini koruyor. Eğer mobilde uygulamayı kullanıyorsanız tarayıcı üzerindeki hizmet deneyimi size hiç de yabancı gelmeyecek. Bundan önce Gmail üzerinde kullanımı pek de kolay olmayan, daha doğrusu rahat ve efektif bir deneyim sunmayan sistem, açılan internet sitesi ile daha sağlıklı çalışır hale geldi.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz