Çizgi Roman, Sinema

Yeni Fantastic Four Filmi İçin İmza Kampanyası Başlatıldı!

15.08.2015

Ah Fantastic Four (Fantastik Dörtlü) ah! Sen bu hallere düşecek çizgi roman mıydın?

Son dönemde vizyona giren ve çizgi romandan uyarlama filmler başta olmak üzere sinema tarihinin en kötü filmleri arasına giren Fantastic Four için, hayranlar ve çizgi roman severler bir imza kampanyası başlattı. Vizyona girdiği gün IMDB puanı 4.2 olan film, şu anda 3.9 puana kadar gerilemiş durumda. 

Change.org'da açılan imza kampanyasında, Fantastic Four film haklarının, FOX’tan Marvel’a geçmesi için bir kampanya yürütülüyor. Hayranlar "bu filmi kurtarmak için çok geç ama en azından sonraki filmler bir şeye benzesin" diyorlar.

Bu kadar sene yeni bir Fantastic Four filmi izlememiş olan ve bu yeni filmle adeta yıkılan hayranlar, bu imza kampanyası ile Fantastic Four’un sinema haklarının Marvel’a geri satılmasını talep ediyor.

Kampanya şimdiden 31.318 destekçiye ulaşmış durumda (biri de benim). Kampanya sonucunda neler olur bilinmez ama itibarını düşünen Marvel'ın Spider-Man için Sony ile olduğu gibi bir işbirliğine gidebileceği düşünülüyor.

Bir de Fantastic Four 2 için, 2 Haziran 2017 tarihi, vizyon tarihi olarak açıklandı yani o zamana kesin bir şeylerin yapılması şart :)

İmzalamak için:
https://www.change.org/p/everybody-group-people-make-fox-sell-the-rights-to-fantastic-four-back-to-marvel-studios

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz