Oyun

Star Wars Battlefront için Supremacy Modu Duyuruldu

15.08.2015

Bir süredir ses çıkmayan Star Wars Battlefront'u alevlendirmek isteyen DICE, oyunda yer alacak Supremacy isimli yeni oyun modunu duyurdu. Temel olarak bölge kontrolü (Battlefield serisindeki Conquest modu) olsa da oyunun en büyük haritalarını, araçlarını ve kahraman / kötü adamlarını içerecek.

Supremacy modunun başlangıcında her iki takımın da ikişer kontrol noktası olacak. Ayrıca ortada da tarafsız bir kontrol noktası bulunacak. Tarafsız nokta ele geçirildikten sonra ise haritadaki toplam 5 kontrol noktasını da ele geçiren veya 10 dakika sonunda en fazla kontrol noktasını elinde bulunan takım galip gelecek.

Battlefield serisindeki Conquest modundan farklı olarak; rastgele noktaları ele geçirmek yerine, sırayla ele geçirmeniz gerekecek. Bu açıdan biraz Ghost Recon Phantoms tadında olmuş yani. Aynı anda sadece 2 kontrol noktası üzerinde ele geçirme savaşı yapılabilecek.

Supremacy modunda kullanılacak haritalar oynanabilecek en büyük hallerinde olacaklar ve oyundaki araçların da büyük bir kısmı bu modda kullanılabilir olacak.

Ve bu modun en önemli özelliği; Star Wars'un ana kahramanları bu modda oynanabilir olacak! Darth Vader veya Luke Skywalker ile oynayabileceksiniz tarafınıza göre.

Star Wars Battlefront, 17 Kasım’da Xbox One, PS4 ve PC için çıkışını yapacak.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz