Değişik, Dizi

True Detective Dizisinin Jeneriği Star Wars Olursa… (video)

14.08.2015

Hemen belirtelim ne yazıda ne de videolarda Spoiler yoktur.

True Detective dizisinden konu açılmışken biraz dizinin ikinci sezonundan da bahsedelim. Dizinin ikinci sezonu, izlenme oranlarının düşmesinden de anlaşılacağı üzere ilk sezonu feci derecede aratır nitelikte olmuş. Tamam gayet kaliteli bir dizi halen ama ilk sezonun karakterleri, konusu, konunun geçmişle bütünlüğü falan herşeyi mükemmele yakındı ve bu durum ikinci sezon için çok fazla bir beklentiye sebep oldu.

İkinci sezon konu olarak çok karışık olmuş bence. Bir sürü karakter işin içine giriyor, birbirinden bağımsız çok olay var insanın kafası karışıyor izlerken. Bir de bu film değil arkadaş, konuyu o kadar dağıtırsan takibi çok zor oluyor. Güzel bir finali olmasına rağmen konu cart diye çözüldüğü için beğenmedim ne yazık ki.

Neyse efenim konumuza dönelim. Star Wars Minute isimli YouTube kanalından harika bir video geldi. Adamlar almış True Detective dizisinin harika 1. sezon jeneriğini Star Wars filmlerinin jeneriği haline getirmiş. Müziğiyle, tasarımıyla falan gerçekten muhteşem olan jeneriğin Star Wars tadında olması da ayrı bir güzel olmuş walla.

The Handsome Family’den Far From Any Road parçası eşliğinde açılan video, ilk sezon jeneriğindeki kareleri birebir takip ediyor.

True Detective tadında Star Wars jeneriği 

True Detective 1. Sezon orjinal jeneriği

İki Jeneriğin yan yana karşılaştırma videosu

 

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz