Oyun

WildStar, Nihayet Ücretsiz Kapalı Beta Sürecine Başladı (video)

12.08.2015

NCSOFT ve Carbine Studios, başarılı MMORPG oyunu Wildstar'ın ücretsiz sürümü (Free to Play) için ilk adımı attı ve oyunun F2P halinin (oyun eskiden paralıydı) kapalı betasının başladığını duyurdu.

Carbine Stüdyoları’nın yapımcı yönetmeni Mike Donatelli “Oyuncuların beta’ya katılıp, bütün yeni içerikleri denemeleri için sabırsızlanıyoruz.” şeklinde tırışkadan bir açıklama yaparken, "Başarımızın anahtarı, tüm bu yeni sistemleri test edecek oyuncuları davet etmekte. Onların yapamacağı kritik geri bildirimleri, bu son baharda oyunu ücretsiz olarak tam sürümde yayınlayabilmek için bekliyoruz." diye de ekleyerek sıvamış oldu. Zamanında paralı satmasaydınız ulen eşek herifler!

WildStar kapalı betası bütün WildStar abonelerine ve beta keyi kazanan oyunculara açık olacak. WildStar sitesine girerek, “Sign Up For Beta” butonuna tıklayıp, kapalı beta keyinizi kazanabilmek için kaydolabilirsiniz.

http://www.wildstar-online.com/

Yeni içeriklere örnek olarak:

The Alpha Sanctum: Yaratıcı oynanış özellikleri, özel bir çevre ve zorlayıcı hikayesiyle The Alpha Sanctum, oyuncuları Nexus’un gizemine cart diye sokuyor!

Yeni Oyuncu Deneyimleri: Yenilenmiş Arkship ve acemiler için WildStar’a hoş geldin sekanslarıyla, herkesin kendi seviyelerine göre MMO deneyimi edinebileceği Nexus macerası temalı yerde başlayabilme seçeneği.

Sadakat Programı: WildStar’a abone olarak para yatırmış olan oyuncular, C.R.E.D.D. veya MTX eşyaları satın aldıklarında artık oyun içerisinde Sadakat Programı kapsamında puan kazanacaklar. Geçmişte aldıklarınız da dahil olarak bu puanlar, oyunculara ek olarak zırh, eşya, petler, binekler ve dahasına erişebilme imkanı sunuyor.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz