Oyun

CoD: Black Ops 3 Zombi Modu Fragmanı Yayınlandı

10.07.2015

Call of Duty serisinin son oyunu olan Call of Duty: Black Ops 3 için, artık serinin olmassa olmazlarından olan zombi (zombie) modu tanıtımı yapıldı.

Call of Duty: Black Ops III - Shadows of Evil Zombies ismindeki mod, bizleri asıl oyunun temasından çok eskilere, 1940'lara götürüyor. Kara film (noir) atmosferinde geçen zombi modunda; dört farklı karakter, Shadow Man adlı gölgemsi bir varlık tarafından karşımıza çıkarılan zombilere ve daha da fazlasına karşı mücadele verecek.

Activision'ın Call of Duty oyunlarında ünlü isimlere yer vermesi olayı bu modda da devam ediyor ve modda, film dünyasından oldukça tanıdığımız isimlerin seslendirmeleri yer alıyor. Jeff Goldblum, Heather Graham, Neal McDonough, Ron Perlman ve Robert Picardo gibi isimlerin seslerini modu oynarken sıklıkla duyacağız.

Co-op olarak oynayabileceğimiz modda, birbirinden farklı yeteneklere sahip dört farklı karakter ile oynayabileceğiz. Bunlar: The Magician, The Femme-Fatale, The Cop ve The Boxer.

6 Kasım'da Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 ve PC için çıkışını yapacak olan Shadows of Evil Zombies modunun fragmanına yumulma zamanı.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz