Oyun

The Last Guardian – Oynanış Videosu

20.06.2015

Way arkadaş! E3 2015'ten o kadar çok oyun videosu geldi ki, aradan kaçırdığım oyunlar olmuş. Aslında birkaç oyun için "amaan bu da olmayıversin ebolax.org'da" dedim ama bu oyunun videosu olmak zorunda bebeğim!

Öncelikle oyun ile ilgili bilgilerle başlayalım;  ilk olarak 2009 yılında PlayStation 3 için duyurulmuş olan The Last Guardian, 2011 yılına kadar geliştirilmiş (geliştirilmesine 2007 yılında başlanmış) ve oyunda tekniksel sıkıntılar ortaya çıkmış. PlayStation 3'ün oyuna yetmeyeceği anlaşılınca The Last Guardian PlayStation 3 için iptal edilmiş ve geliştirilmesi durdurulmuş.

Daha sonra PlayStation 4'ün gelişini gören geliştirici ekip 2012 yılında The Last Guardian'ı tekrardan geliştirmeye başlamış ve şimdi E3 2015 ile resmi duyurusu yapılarak PS4 oynanış videosu paylaşılmış.

Paylaşılan oynanış videosundaki tasarımlar ve animasyonlar mükemmel ötesi hacıt. Oyunu geliştiren Team ICO, kendisini Shadow of the Colossus oyunuyla zaten yeterince kanıtlamıştı ve bu sefer iyice coşmuş. Videoyu kesinlikle izlemelisiniz.

The Last Guardian, 2016 yılında bizlerle olacak.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz