Dizi, Televizyon

Game of Thrones 5. Sezon Finaliyle de Rekor Kırdı!

19.06.2015

HBO kanalı tarafından hazırlanan Game of Thrones, Rekorlarına rekor eklemeye devam etti ve 5. sezon finali ile rekor sayıda insana ulaştı.

Sakin başlayan ve insanların "hadi artık amaaa!" diye seyrettiği 5. sezon, bomba gibi bir finalle noktalandı. Dünya’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve her bölümü milyonlarca kişi tarafından izlenen dizi, 5. sezon final bölümüyle de yeni bir rekorun sahibi oldu.

SPOILER GELİYOR!

Stannis’in akıbeti, Cersei’nin utanç yürüyüşü ve elbette Jon Snow’un final sahnesi gibi şok edici anların yer aldığı sezon finali, Nielsen’in verilerine göre tam 8.11 milyon kişi tarafından izlendi. Sezonu 8 milyon kişiyle açan Game of Thrones, hiç seyirci kaybetmeden yoluna devam etti ve HBO’nun en popüler dizisi olma başarısını devam ettirdi.

Mother’s Mercy adıyla yayınlanan 10. bölüm, birçok sahnesiyle çoktan hafızalara kazındı.

Bir de bu rakamların yalnızca Televizyon rakamları olduğunu, internetten izleyen kişilerin veya torrent falan kullanıp indiren kişilerin sayılmadığını belirtelim. Muhtemelen internetten izleyen kişilerin sayısı, bu resmi rakamlardan daha yüksektir. Bence dizinin içine reklam alsınlar parayı götürsünler. Girsin Arya Stark bi Burger King'e yemek yesin nedir yani?

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz