Donanım, İş Dünyası

Microsoft’tan Surface Hub Bombası!

12.06.2015

Microsoft, Surface Hub hakkındaki detayları nihayet açıkladı.

Özellikle iş hayatında sıklıkla karşımıza çıkan sunumlar için biçilmiş kaftan olan Surface Hub, ucuz bir ürün olmayacak. 4K çözünürlük desteğiyle gelen 84 inç boyutlu Surface Hub modeli 19.999 dolar, Full HD (1080p) çözünürlüğe sahip 55 inçlik model ise 6.999 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Ön siparişe 1 Temmuz tarihinde sunulacak olan Surface Hub, Eylül ayında müşterilere dağıtılmaya başlanacak.

surface-hub

Kurumsal alanda kullanıma sunulmak üzere, her türlü sunum ihtiyacını karşılamaya yönelik geliştirilmiş olan Surface Hub, tam bir "toplantı merkezi" gibi görev yapabilen, dev ekranlı bir bilgisayar. Bir toplantıdaki tüm ihtiyaçları karşılayabilecek yapıda olan cihaz, çoklu dokunmatik ekranıyla konferanslarda rahat bir kullanım sunarken, kalemle üzerine not alabilme imkanı bile tanıyor. Skype üzerinden görüntülü görüşme imkanı da tanıyan cihaz, 3D render gibi işlemler için de müsait. Zira içeriğinde Intel Core i7 işlemci ve NVIDIA GPU barındıran Surface Hub, Windows 10 desteğiyle birlikte geliyor ve elbette Office uygulamasını da beraberinde getiriyor.

Özellikle ilerleyen dönemde Surface Hub için çıkacak olan yazılımların da artmasıyla ofisler için bir standart haline gelme potansiyeli oldukça yüksek olan bir cihaz.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz