Hobi, Oyun, Oyuncak

Heroes of the Storm Figürleri, Gönder Gelsin! (video)

04.06.2015

Çocukluğumdan beri en sevdiğim şey minyatür karakter figürleri veya oyuncaklarıdır. Hele bu oyuncakların çok eklemi varsa, bol bol hareket yapabiliyorlarsa "işte benim RPG oyunum" derim!... yani derdim çocukken artık Skyrim, GTA falan oynuyorum bu tutkumu tatmin etmek için :)

Oyuncak üreticisi NECA, Heroes of the Storm figürleri konusuna el atmış ve çok da iyi yapmış. Resimlerden gördüğümüz ve videodan izlediğimiz kadarıyla da çok iyi iş çıkarmış helal olsun diyoruz. Zamanında bol bol World of Warcraft figürleri vardı piyasada ve şimdi o figürlerin tekrar değerlenme vakti geldi!

hots-figures

Geçtiğimiz haftasonu New York Toy Fair 2015'de açıklanan Heroes of the Storm figür serisinin ilk figürleri, WoW'dan Arthas, Illidan Stormrage ve Stitches, Starcraft'tan Nova ve Diablo'dan Tyrael olacak. Figürlerin boyutu 15,5 cm olarak açıklandı ve oyun içi modeller kullanılarak üretilecekler.

2015 yaz sezonu başında, ilk olarak Nova ve Illidan'ın figürlerinin satışı başlayacak. Serilerde normal ve özel olmak üzere 2 farklı figür tipi bulunacak. Özel olanların daha büyük ve detaylı olacağı belirtildi.

hots-figures2

Oyundaki karakter sayısının şimdiden fazlalığı göz önüne alınırsa, HOTS figür koleksiyonu yapmak isteyen birini, parasal açıdan zor zamanlar bekliyor diyebiliriz :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz