Oyun

Grand Theft Auto V’in Türkçe Yaması Çıktı!

21.05.2015

Uzun bir süredir Grand Theft Auto V'in Türkçe yaması üzerinde çalışan GTATürk sitesi, nihayet beklenen yamayı yayımladı.

Üzerinde halen çalışılan ve boyutu 300 MB olan yama, oyunu tamamen Türkçe'ye çeviriyor ve GTA V gibi büyük bir konuya sahip oyunlar için Türkçe yamalar, İngilizcesi yetersiz oyuncular için muhteşem oluyor.

Yamayı indirmek için: http://www.gtaturk.com/gtavturk/#5thpage

Buyrunuz GTATurk tarafından yapılan açıklama da şöyle:

"GTATurk.com olarak 2 yıldır büyük bir gizlilikle üzerinde çalıştığımız GTA V Türkçe Yama projemiz GTAVTurk'ü sunmanın büyük mutluluğu içerisindeyiz.

GTAVTurk için 10'un üzerinde kişi büyük bir gizlilik ile çalıştı. On binlerce satır çevrildi ve çevirmenlere yardımcı olmak adına programcılarımız tarafından 6 adet yardımcı araç programlandı. Çevirilerin kusursuz olması önemliydi ve her ne kadar zamanımızı çok daha fazla uzatsa da Youtube'dan oyunun tüm videoları izlendi, İngilizce yazıları çıkarıldı, Türkçeye çevrildi ve yazılan özel programlarla oyunun içine aktarıldı. Böylelikle konuşmalar arası anlam karmaşası önlenmiş oldu.

Test aşamasında testi yapan arkadaşlarımız sırf çevirmenlere özel 50 adet test videosu çekti. Yapılan hatalar not alındı ve her yeni sürümlerde düzeltilerek ilerlendi.

Daha öncesinde GTA San Andreas ve GTA IV: Episodes From Liberty City yamalarını çıkaran GTATurk.com ekibi olarak bugün GTA V Türkçe yamasını sizlere sunuyoruz. 10 sene önce CJ ile Grove Street'i almaya çalışırken de yanınızda biz vardık, Gay Tony ile Liberty City'nin kralı olmaya çalışırken de size eşlik etmiştik. En nihayetinde bugün Los Santos'un 3 silahşörünün hikâyesine sizlerle birlikte tanıklık edeceğimiz için mutluyuz.

2 senelik emeğimize karşılık olarak forumumuza gelip bir teşekkür ederseniz çok mutlu oluruz, 10.yılımızı kutlamayı da unutmazsınız artık :) Los Santos'u Türkçe yaşama vakti, iyi oyunlar TÜRK OYUNCUSU!"

Bu arada TechnoGame ekibi de GTA V yamasının %95'ini bitirmiş durumda. Onlar da çıkarsın da kızışsın ortalık :)

Oyun Türkçe olarak şöyle oluyor (bu video daha tam çevirilmemiş halinden):

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz