Müzik, Teknoloji

Kablolu Kulaklığınızı, Spiro X1’le Kablosuz Hale Getirin

19.05.2015

Wallahi yakın zaman önce benim aklıma gelmişti bu proje :) Aslında görsel olarak daha küçük olmasını tercih ederdim şahsen ama buna da şükür diyelim.

Yeni fikirlerin ve projelerin destek aradığı, rakipsiz platform Kickstarter'da destek arayan projelere bir yenisi daha eklendi ve kablolu kulaklıkları kablosuz hale getiren Spiro X1Daniel Greenberg tarafından yayımlandı.

75,000 dolar toplam bağış hedefiyle yola çıkan Spiro X1, Beats, Bose, Sony, Alpine, Sennheiser, AKG, Philips, SMS, Monster, Skullcandy ve Bang&Olufsen gibi markaların kablolu kulaklık modellerini kablosuz hale getiriyor (aslında jack girişi olan bütün kulaklıkları diyebiliriz). Bunu, kulaklıkların standart kablo girişinden (jack) bağlanarak yerine yerine getiren ürün, Bluetooth 4.0 teknolojisi üzerinden iOS veya Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlara bağlanarak kablosuz müzik dinleme ve telefon görüşmesi işlevlerini gerçekleştirebiliyor.

spiro-x1

38 mm'lik yuvarlak ve hafif gövdesiyle taşıması gayet kolay olan Spiro X1, üzerinde bulunan kontrol butonları  ve LED durum ışığıyla kontrol edilebiliyor. Dahili bataryasıyla 5 saatlik bir kullanım süresi ortaya koyuyor ve microUSB üzerinden rahatlıkla şarj edilebiliyor.

Yapılacak en az 45 dolar bağış ile 2015 Aralık ayında siyah ile beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle elde edilebilen Spiro X1, birçok kişinin işine yarayacak bir ürün olacaktır.

https://www.kickstarter.com/projects/1065329154/spiro-x1-making-wired-headphones-wireless

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz