Oyun

Kael’thas Nihayet Heroes of the Storm’a Geldi!

14.05.2015

Multiplayer Online Battle Arena (MOBA, Çok Oyunculu Savaş Arenası) türüne Blizzard'ın bakış açısı olarak yorumlayabileceğimiz Heroes of the Storm için beklenen karakter geldi!

Oyunun müdavimlerinin bildiği üzere Heroes of the Storm'un temel özelliği; Blizzard’ın diğer oyunlarındaki karakterleri tek bir platformda buluşturması. Starcraft, Diablo ve Warcraft gibi bomba oyunların en sevilen karakterleri, bu oyunda oynayabileceğimiz karakterler olarak bir araya geliyor. Bu karakterlerin kendisine ait farklı kostümleri de olabiliyor ancak bunlara ulaşmak istiyorsanız, cüzdanınıza merhaba deyin, onu kucaklayın.

Son zamanlarda isminden sık sık bahsettiren Warcraft evreninin karizmatik karakteri Kael’thas, Heroes of the Storm’a eklenen son karakter oldu. Kael’thas, daha çok büyü gücüyle öne çıkan; rakiplerine yakarak zarar veren bir karakter. En güçlü büyüsü kazandığı farklı yeteneklerle açılan Kael’thas, baya tercih edilecek karakterlerden biri olacak gibi görünüyor.

Heroes of the Storm, şu anda kapalı beta döneminde ve Haziran ayında ücretsiz olarak tüm oyuncularla buluşacak ve yeni karakterler gelmeye devam edecek.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz