Oyun

Humble Bundle – Might and Magic Paketi Kaçırılmaz!

29.04.2015

Ara sıra yaptığı muhteşem bundle (paket) kampanyaları ile hem cüzdanlarımızı güldüren, hem de bu bundle olayının önünü açtığı için başka servislerden çok ucuza oyunlar almamızı sağlayan Humble Bundle, yeni Might & Magic paketiyle bir kez daha kalplerimizi çalıyor!

Might & Magic dünyasının fantastik strateji oyunu Heroes of Might and Magic serisi artık klasikleşmiş olan ve her oyunu, oynayan kişiyi saatlerce bilgisayarın başına kitleyen, oyun tarihinin en iyi FRP serilerinden biri.

Humble Bundle tarafından bir araya getirilen paket, serinin neredeyse tamamını içeriyor. Özellikle Might and Magic oyunlarını oynamamış biriyseniz hemen oynamaya başlamanızı önerir, zaten serinin hastasıysanız da zaten havada atlayacağınızı düşünerek bu yazıya son veririm.

Ha bir ekleme daha yapayım ya. Bu paketin en kötü yanı, pakette verilen oyunların çoğunun Ubisoft'un Uplay sistemi için olması. Toplamda verilen 14 oyunun yalnızca 3 tanesi Steam oyunu ne yazık ki. Ben şahsen UPlay ile işim olmayacağından dolayı almadım paketi.

https://www.humblebundle.com/

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz