Oyun

Kaan Kural, Artık League of Legends Yorumcusu!

10.04.2015

Basketbol severlerin yakından tanıdığı bir isim olan tecrübeli spor yorumcusu Kaan Kural, League of Legends profesyonel lig maçlarının yayınlandığı internet kanalı LoL TV’de yorumculuk yapmaya başladı. Kaan Kural artık Türkiye, Amerika, Asya, Avrupa Ligi maçlarında ve bu liglerin tüm uluslararası turnuvalarında analiz ve yorumlarıyla yer alacak.

Kaan Kural, League of Legends eSpor karşılaşmalarını yorumlamak üzere Riot Games ile anlaştı. Türkiye’de spor seyircisinin sevdiği isimlerden olan Kural, 4 Nisan’da 5 binden fazla seyircinin katılımıyla Volkswagen Arena’da gerçekleştirilen Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Finali’nde analiz masasındaydı. Artık LoL TV’de canlı yayınlanan dünya ligleri maçlarına yorumlarıyla eşlik etmeye devam edecek.

kaan-kural-lol-tv

"Dijital Dünya Büyüdükçe eSporun Büyümesi Kaçınılmaz"

Kendisinin de bir oyuncu olduğunu ve iyi bir oyunu seyretmekten keyif aldığını ifade eden Kural, eSpor organizasyonlarında dünyanın en iyilerini izlemekten büyük heyecan duyduğunu söyledi. Dijital dünya büyüdükçe eSporun da büyümesinin kaçınılmaz olacağına dikkat çeken Kural, “Her kültür, her topluluk kendine özgü eğlence anlayışını ve rekabete dayalı müsabakalarını şekillendirir. Dijital dünyanın her geçen gün büyüdüğü günümüzde eSporu her yıl değil, her gün katlanarak büyüyen ve yayılan bir eğlence anlayışı olarak görüyorum” diye konuştu.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz