Oyun

GTA V’in PC Sürümü Yine Ertelendi!

24.02.2015

Grand Theft Auto V'in PC sürümü yılan hikayesine döndü. Oyunun yapımcısı Rockstar Games, daha önceki erteleme haberiyle yoğun tepkiler almıştı ama tepkiye doymamış olacaklar ki oyunun PC sürümü yine ertelendi. Oyunu beklediğimiz yeni tarih 14 Nisan olarak açıklandı.

Bunun yanısıra Rockstar Games, oyunu ön sipariş ile alan PC oyuncularına özür niteliğinde $200,000 dolar oyun içi para ödeyeceğini açıkladı. Oyunun PC sürümünün tekrar ertelenmesinin sebebi olarak da, oyunu daha fazla cilalamak ve sorunsuz çıkmasını sağlamak diye açıklandı (hadi canıııım patch falan gelmeyecek yani harika olacak çıkınca?)

Oyunun konsol sürümlerine sahip olanlar ise 10 Mart'ta Heist görevlerini oynamaya başlayabilecekler. PC sürümüne sahip olanlar oyunun bu sürümü piyasaya çıkar çıkmaz Heist görevlerini oynayabilecekler.

Ben yanarım yanarım asıl oyunu parayı basıp pre-order alanlara yanarım. PC oyuncuları oyunu bir buçuk senedir zıplaya zıplaya bekliyorlar zaten yakında katil olacaklar walla. Yalnız tüm bunların üzerine oyun bir de Denuvo DRM korumasıyla gelirse ortalık feci karışır ben sana söyliyim. "Denuvo kırıldı olm ne olacak?" diye söyleyenler için FIFA 15'in crack'inin halen çok sorunlu olduğunu belirtmek isterim.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz