Oyun

World of Tanks Generals – Kapalı Beta Başlıyor!

17.02.2015

Wargaming’in yeni ücretsiz kart oyunu World of Tanks Generals, kapalı beta testi için kayıtları kabul etmeye başladı. Test süresince, World of Tanks web tarayıcılarında oynanabilir olacak ve ilerleyen zamanlarda oyunun Android ve iOS versiyonları da çıkacak.

World of Tanks Generals, PvP modunun yanısıra oyuncuların, oyunun temellerini öğrenebilecekleri, kart destesi oluşturup strateji geliştirebilecekleri ve oyun tarzlarına uygun yeni kartları açabilecekleri PvE eğitim savaşlarına da sahip.

Kapalı Beta testinde, ABD, SSCB ve Almanya olarak üç gruba ayrılmış 200’ün üzerinde farklı kart bulunabilecek. Kurulabilecek yüzlerce strateji ve farklı tipte kartlar aracılığıyla, oyundaki her savaş, ani saldırıların, taktik mücadelenin ve dinamik düelloların ortasında hayatta kalabilmeyi gerektirecek.

Oyun, World of Tanks, World of Tanks Blitz, World of Warplanes ve World of Warships de dahil olmak üzere tüm Wargaming oyunlarında kullanılabilen birleştirilmiş Wargaming.net ID hesabını kullanacak.

Bu tür kart oyunlarında, özellikle bu kadar çeşitli taktik mücadelenin olduğu bir oyunda dengeyi kurabilmek hakkaten çok zor bir olay. Mutlaka bazı kartların özellikleri gereğinden fazla olacak, bazı kartlar çok tırt olacak falan uzunca bir süre oyunun oturması için zaman geçmesi gerekecek.

http://www.wotgenerals.eu

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz