Spor

Knicks, Amar’e Stoudemire’a Yol Verdi!

16.02.2015

Kabus gibi bir sezon geçiren ve gelecek sezonların planlarına çok erken başlayan New York Knicks, Amar’e Stoudemire ile yollarını ayırdı.

6 kez All-Star olan oyuncu için bir çok Batı takımı şimdiden sıraya girmiş durumda. Lig kaynaklarından alınan bilgilere göre Dallas Mavericks en önemli aday konumda. San Antonio Spurs ve Golden State Warriors da eski yıldızı kadrolarına katmak isteyen diğer batı klüpleri olarak kulislerde konuşuluyor.

Hey gidi bee! Ulen Amar'e bu hallere düşecek adam mıydı? Zamanında Phoenix Suns'da Steve Nash ile beraber defans falan düşünmeden, belki de NBA'in en göze hoş gelen basketbolunu (hücum anlamında) oynayan takımda deli oynardı deliii. Tim Duncan'ı (en iyi zamanlarında) perişan ettiğini bilirim ama New York'a geldikten sonra hem biraz bozuldu, hem yaşlandı (çoğunlukla atletizme dayalı bir oyunu olduğu unutulmamalı) hem de sakatlıklar oyununu çok etkiledi.

Bakalım yeni takımı ne olacak? Eğer Dallas Mavericks'e giderse Dallas hakkaten All-Star takımı gibi olacak. San Antonio'nun pek tercih edeceğini sanmıyorum ama Golden State'e de iyi bir katkısı olabilir.

Edit : Amare, Dallas Maverick ile anlaştı.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz