Çizgi Roman, Sinema

Artık Spider-Man’i Marvel Filmlerinde Görebileceğiz!

10.02.2015

Marvel sonunda Spider-Man karakterinin kendi filmi dışındaki filmlerde görünebilmesi için Sony ile anlaştı. Şimdi diyeceksin "ulan Marvel'ın değil mi zaten Spider-Man?" ama işin aslı o değil. Sony, Spider-Man filmlerinin baş finansörü, dağıtımcısı ve son söz sahibi. Yani şu anda Spider-Man karakterinin sinema dünyasındaki sahibi Sony.

Çizgi roman dünyasının da en önemli olaylarından biri olan Civil War, daha sonrasındaysa Infinity War gibi olaylara daha gelmedik sinema tarafında ve yakında bu konulara da değinilecek. Marvel'ın Sony ile anlaşması sonucunda, Spider-Man karakteri olmadan feci kuru kalacak bu olayların filmlerini Spider-Man karakteri dahil bir şekilde izleyebileceğiz. Çizgi romanlarda Örümcek Adam gayet önemli bir yer tutuyor bu olaylarda.

Spider-Man'in ilk olarak hangi filmde gözükeceği ise merak konusu. Tahminler Captain America: Civil War yönünde (özellikle anlaşma yapıldıktan sonra planlarda yoksa bile eklenir bence) ama bir bakmışsın Avengers: Age of Ultron filminde görünmüş belli olmaz (ama bu filmin çekimleri sırasında anlaşma yoktu yani muhtemelen görünmeyecek veya sahneleri çektiler anlaşma olursa koyarız dediler). Bunların hiçbiri olmassa Infinity War ikilemesinde Spider-Man'in de olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Sony ve Marvel ortaklığında tekrar başlayacak olan yeni Spider-Man filminin de  2017 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

Yani Spider-Man'in, Marvel filmlerinde görünmesi süper ama yeni Spider-Man serisinde yine oyuncuları değiştirirseniz işin boku çıkacak artık. Bu son The Amazing Spider-Man serisindeki kadro gayet güzel bence.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz