Oyun

FIFA 15, Sonunda Kırıldı!

02.02.2015

Çinli Crack grubu 3DM, Denuvo DRM korumasını kırdıklarını açıklamış ve Dragon Age: Inquisition'ın kırılmış versiyonunu sunmuşlardı lakin aynı DRM'i kullanan FIFA 15 için bir türlü crack çıkmamıştı bu zamana kadar. Şimdi işler değişti ve EA Sports'un bomba futbol oyunu FIFA 15 korsana karşı daha fazla dayanamadı ve kırıldı.

Bu durumda garip olan şey, aynı korumaya sahip olan FIFA 15'in crack'i, Dragon Age: Inquisition'ın crack'i çıktıktan 2 ay sonra ancak çıkabildi. Tabii hemen komplo teorisi olarak EA Sports'un, 3DM'e crack'i çıkartmamaları için para verdiği akıllara geliyor.

Şimdi bakarsan FIFA 15'i heyecanla bekleyen ve korsan kullanan insanlar şimdiye kadar oyunu bir şekilde orjinal olarak almıştır. EA Sports'un asıl amacı oyun sonsuza kadar hiç kırılmasın değil zaten. Bu zamana kadar kırılmamış olması adamlar için yeter de artar bile.

Bu arada crack'in yalnızca Windows 7 ile test edilmiş olduğunu da hatırlatalım ve crack yazılımlarına güvenmemeniz gerektiğini belirtelim. En basitinden de olsa yaptığınız şey hırsızlık bu böyle biline.

Edit: Aldığımız taze haberlere göre çıkarılan ilk crack sürümü bazı hatalar içeriyor ve bu hatalar yüzünden piyasada var olan işlemcilerin sadece %30’u FIFA 15’i cracklenmiş olarak çalıştırabiliyor. Eğer sizin işlemciniz o %30 içinde değil ise yeni crack sürümlerini beklemek zorunda kalacaksınız.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz