Oyun

Life is Strange – İlk 20 Dakika Oynanış Videosu

27.01.2015

Hacı baştan söyliyim oyunu bekliyorsan, hastasıysan izleme bu videoyu çünkü spoiler'ın kralı bu videoda! :)

Remember Me'nin geliştiricisi Dontod Entertainment'in PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One ve PC için geliştirdiği Life is Strange'in çıkışına kısa süre kala oyunun ilk 20 dakikasına ait bir oynanış videosu yayınlandı.

Bölümler halinde piyasaya çıkacak olan oyunun ilk bölümünün, ilk 20 dakikasında olaylar gelişiyor (ooo neler neler). Videodan oyunun oynanışına ve grafiklerine bakabilir, ona göre satın alabilirsiniz. Oynanış tarzı yani karakter animasyonları, hava durumu, modellemeler, doğal olarak Remember Me gibi gözükse bile bazı seçimlerin de Telltale Games'in oyunlarındaki gibi olduğunu görüyoruz (mesela çanta karıştırma ve ekipman değiştirme gibi). Videosundan izlediğim kadarıyla gayet cici görünüyor oyun onu da belirteyim.

Life is Strange'in ilk bölümü 30 Ocak'ta piyasadaki yerini alacak ve 4.99 dolara satılacak (bizim Steam'de 10 TL). Oyunun her bölümü ayrı ayrı satılacak ama isteyen basacak parayı ve tüm bölümleri satın alabilecek (zaten böyle bir oyunun yalnızca ilk 2 bölümünü alayım diyen çıkmaz heralde). İlk bölüm 4.99 dolara satılırken 2 ile 5. bölüme kadar olan kısımlar 16.99 dolara satılacak ve tüm beş bölümü satın almak istiyorsanız da 19.99 dolara satın alabileceksiniz. Yani adamlar diyor ki al bütün bölümleri geç. 

http://store.steampowered.com/app/319630/

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz