Oyun

Humble AGDQ 2015 Bundle

05.01.2015

Ucuz oyun denince akla gelen ilk servis olan Humble Bundle, yeni Humble Awesome Games Done Quick Bundle paketini yayınladı.

Humble AGDQ 2015 Bundle paketinde 6 dolar altında bir ödeme yaparsanız; Duke Nukem 3D: Megaton Edition, Shadow Warrior Classic Redux, Oddworld: Abe's Oddysee ve Volgarr the Viking'e sahip oluyorsunuz. Eğer 6 dolar üzeri bir ödeme yaparsanız bu oyunlara Twitch Turbo 30-Day Subscription (Kredi kartı bilgisi gerektiriyor), Shantae: Risky's Revenge - Director's Cut, SpeedRunners (Early Access), SpeedRunners - YouTuber Packs 1 & 2 katılıyor.

Eğer 10 dolar üstünde bir para bağışlarsanız Escape Goat 2 ve Xsplit Premium 3 aylık üyeliğine sahip oluyorsunuz ve son olarak 30 dolar üstü bir ödeme yaparsanız içinde t-shirt ve rozetler bulunan Humble AGDQ '15 Merch adlı paket sizin oluyor.

Ayrıca bu yeni paketin özelliği şu; 1 hafta boyunca dünyanın en iyi oyuncuları istedikleri oyunları en kısa sürede (speedrun) bitirmeye çalışıyorlar ve bu uğraşları canlı olarak Twitch üzerinden yayınlanıyor. Ahanda buyrun seyredin bakalım neler yapıyorlar.

http://www.twitch.tv/GamesDoneQuick

İlgili Humble Bundle paketine de şuradan ulaşabilenzi.

https://www.humblebundle.com/

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz