Donanım

Zotac’dan İki Yeni Mini PC ve Dahası

03.01.2015

Grafik kartları konusunda tek geçtiğim ve son dört ekran kartımı aldığım Zotac firması, yalnızca grafik kartlarıyla ünlü değil. Geliştirdiği Zbox Mini PC serisine 2 adet yeni ürün ekleyen firma bu yeni ürünleriyle CES 2015'de boy gösterecek.

Mini PC modellerinden ZBox EN860 bünyesinde Nvidia GTX 860M grafik kartı barındırıyor. Bunun haricinde 3 adet USB 3.0 portu, HDMI çıkışı, DisplayPort, DVI, iki Ethernet portu, SD kart okuyucu, bir çift HD ses jakı şeklinde özelliklere sahip. Cihaz G-Sync desteği sunuyor ve 4K monitörlere 60Hz hızında görüntü aktarabiliyor.

ZBOX-EN860

 

ZBox CI321 ise 3 adet USB 3.0 portu, DisplayPort, HDMI, SD kart okuyucu, iki adet HD ses jakı gibi özelliklere sahip. Bu modellerin detayları fuarda açıklanacak.

Mini PC'lerin yanında bir de Zotac'ın ünlü AMP! serisinnin yeni gözdelerinden GTX 970 Amp! Extreme Core Edition müjdelendi. Grafik işlemcisi 1228MHz seviyesinde çalışan kart Nvidia Boost 2.0 ile 1380MHz sınırına kadar çıkabiliyor. Kart üç fan ve karbon fiber tasarımı barındıran IceStorm soğutucusu ile geliyor.

Aslında Mini PC olayı benim çok hoşuma giden işlerden biri. Bir nevi konsol gibi kolayca taşınabilecek bir oyun bilgisayarı fikri güzel ama şimdilik ekran kartları o kadar da hayvani değil ne yazık ki. Bir de Monster dizüstüleri gibi gayet pahalı durumdalar. I love you Zotac!

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz