Oyun

Evolve – Oyun Modları Videoları

04.12.2014

Left 4 Dead 2'nin geliştirici ekibinden kişilerin kurduğu Turtle Rock'ın geliştirdiği FPS oyunu Evolve için oyun modlarını tanıtan videolar yayınlandı.

Bu modlar şöyle oluyor:

Evacuation: Evacuation, gezegenin yaratıklar tarafından istila edildiği bir hikaye. Yaratıkların bulunduğu bu gezegende sivilleri tahliye etmeye çalışacağız. Beş gün sürecek tahliye işlemi için "öldür ha öldür" şeklinde canavar öldüreceğiz.

Rescue: Bir taraf, etrafta dağılmış halde yer alan sivilleri kurtarmaya çalışırken, canavarı kontrol eden oyuncu, bu sivilleri bulup öldürmeye çalışacak.

Nest: İnsanlar canavarların yumurtalarını bulup yoketmeye çalışırken canavarlar da bu yumurtları korumaya çalışacak.

Hunt: En fazla dört oyuncunun kontrol edeceği ekip etrafta görülen ilk seviye canavarın peşine düşer. Ekip, bu canavarı takip ederken canavar da gittikçe büyümeye ve evrim geçirmeye çalışır. Oyun, oyuncular canavarı öldürdüğünde veya canavar üçüncü seviyeye ulaştığında biter.

Defend: Ekip, tahliye gemisinin yakıyı dolana kadar canavarlara karşı savunma yapmak zorundadır. Canavarı kontrol eden oyuncu da yakıt deposunu yerle bir etmeye çalışır.

Bence en zevkli mod Evacuation olacak zira ben canavarları bilgisayarın kontrol etmesini isterim ve arkaaşlarımla bilgisayara karşı dalmak isterim çünküm neden? Left 4 Dead 2'nin harika bir AI (yapay zeka) sistemi var ve bunu Evolve'a da uygulayabilirlerse çokzel olur ama bakalım belkim canavarı yönetmek veya canavarı birinin yönettiği bir oyun da zevkli olabilir.

 

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz