Değişik, Oyun

GTA V Almak İsterken Soyuldular!

19.11.2014

Evet sayın okuyucular, gün geçmiyor ki ilginç haberlerle karşılaşmayalım. Bakın Amerika Birleşik Devletlerinde, medeniyetin beşiğinde neler neler olmuş :)

Dün çıkışını yapan Grand Theft Auto V oyununu Teksas GameStop mağazasında gece yarısı satışından almak için sıraya girmiş olan oyuncular kötü bir sürprizle karşılaştılar. Bir grup silahlı soyguncu bu oyun sırasında bekleyen insanları soydu!

ABC'nin raporuna göre soyguncuların hedefi zaten sırada bekleyen bu insanlardı ve amaçlarına ulaştılar. Sıradaki insanların saatlerini, telefonlarını ve tüm paralarını çaldıktan sonra kayıplara karıştılar ve şu ana kadar yakalandıklarına dair bir bilgi gelmedi. Kimsenin yaralanmamış olması güzel bir durum tabi ki ama soyguncuların akıbetine göre, bundan sonra bu tür sıraya girmelik ürünlerde insanların çekincesi olabilir.

Bu durum bir yana bir de insanların bu haberle ilgili yorumları var tabi acınası olarak. "oh iyi olmuş. bir de iphone kuyruğundakileri soysalar" gibisinden yorum yapabilen embesiller mevcut ne yazık ki ülkemizde. Bir de bu elemanı soysalar, sonrasında ne düşünür aceba? :)

Bu Teksas da bir acaip yer arkadaş. Hala kovboyluktan çıkamamış insanlar var ve bu soygun falan olaylarını kesin çok normal bir şekilde karşılamıştır soyulan insanlar.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz